Landgoed Rijckholt in de pers

Zorgrésidence Landgoed Rijckholt: In de pers

Landgoed Rijckholt in de Pers.

Om u een beeld te geven van het Landgoed en hoe anderen er naar kijken, geven wij u een overzicht van verschillende publicaties op televisie, radio, tijdschriften en kranten. De bewoners zijn trots op Kim, die hun Landgoed enthousiast, en betrokken vertegenwoordigt.

Op Televisie

21 dec 2012. Omroep Zeeland presenteert in het programma Zeeuwse Zaken vernieuwende bedrijven. De eerste helft van het programma wordt besteed aan bezuinigingen in de reguliere zorg. De directeur van Zorgzaam geeft aan dat er veel bezuinigd zal worden en dat ook in reguliere instellingen mensen veel zullen moeten gaan bij betalen voor wat meer aandacht, service en comfort. In het tweede deel legt Kim met hoeveel aandacht en liefde mensen worden omgeving op het Landgoed en hoe wij door onze kleinschaligheid in staat zijn een persoonlijke aanpak te realiseren.

15 december 2012.  Zeeland Nu. Het nieuwsprogramma van omroep Zeeland besteed aandacht aan de open dag van het Hofje op Landgoed Rijckholt. De uitbreiding met 30 appartementen in het hofje. –dorps en betaalbaar” – is sinds het najaar 2012 opgeleverd. Iedere maand hebben wij op zondag een activiteit, zoals een modeshow, een concert of een pannenkoekenfestiijn. Deze week was omroep Zeeland hier op bezoek met een leuk item over het Landgoed.