Onze Service

Zorgrésidence Landgoed Rijckholt: Onze service

Iedere dag kookt onze kok een verse maaltijd.

 We hebben een vast menu, dit wordt wekelijks samengesteld waarbij er wordt geluisterd naar aanvragen van bewoners en er rekening wordt gehouden met de producten van het seizoen. De maaltijden worden in het restaurant bereid en bij de bewoners thuis naar hun appartement gebracht of naar de woonkamers.

Boodschappen bezorgservice

Het is mogelijk om een boodschappenbriefje in te leveren, wij bestellen dan de boodschappen voor u bij de supermarkt. Deze worden wekelijks in een doosje thuisbezorgd. Dit is niet mogelijk op zondag en andere feestdagen waarop de supermarkt gesloten is.

Chauffeursdienst

Wij hebben begeleiders in dienst die u graag rijden en begeleiden bij ziekenhuisbezoek, familiebezoek of andere uitjes. De begeleiders kunnen ook in uw auto rijden.

Klusjesman

Onze klusjesman is in overleg beschikbaar voor kleine klussen in en om het huis. Mocht onze klusjesman het niet kunnen oplossen helpen wij u met het vinden van een oplossing voor het probleem.

Pedicure

Wij hebben 2 vaste pedicures die aan huis komen.

Fysiotherapie

De fysiotherapeute uit het dorp komt een aantal keren per week aan huis.

Kapper

Er is een kapster uit het dorp die vast aan huis komt, maar het is ook mogelijk om u door een chauffeur naar de kapper te laten brengen en weer op te laten halen.

Schoonheidsspecialiste

Onze schoonheidsspecialiste haalt u indien gewenst op voor een behandeling in haar salon, maar het is ook mogelijk om u door haar thuis te laten behandelen.

Stomerij

U kunt uw kleding bij ons afgeven voor de stomerij.

Laat u lekker verzorgen
Laat u lekker verzorgen