Paviljoenbouw

Zorgrésidence Landgoed Rijckholt: Paviljoenbouw

Het concept van paviljoen bouw.

Verschillende functies en woonvormen zijn weliswaar dicht bij elkaar op hetzelfde terrein gevestigd, maar hebben ieder hun eigenheid en privacy omdat ze op gepaste afstand in een eigen gebouw gesitueerd zijn.

jonge-eendjes-in-de-vijver

Wel de lusten, minder de lasten

De gezondheidssituatie en daarmee de zorgbehoefte kan als je ouder wordt heel plotseling veranderen. Meestal is het mogelijk om dan meer zorg binnen te brengen en gewoon in uw eigen appartement te blijven wonen. Er zijn ook situaties denkbaar (bijv. dementie) dat een hele andere zorg nodig is. Gelukkig kunnen wij dan een passende oplossing op het eigen terrein bieden. Voor echtparen is dit heel plezierig, omdat het mogelijk is om (gedeeltelijk) bij elkaar te blijven, waardoor u als partner wel de lusten, maar minder de lasten heeft van de zorg. Bovendien vindt u als partner op het landgoed snel mensen die begrijpen wat u meemaakt, omdat zij in een vergelijkbare situatie zijn en het zorgteam besteed ook specifiek aandacht aan partners en familie.

Familie en Vrienden

Binnen de paviljoenbouw hebben wij ook veel ruimte voor familie en vrienden. Familie en kennissen kunnen met familiekorting logeren in onze Bed & Breakfast. De Bed & Breakfast wordt ook veel gebruikt voor familie reünies en feesten. In de zomer is het een genot om tijdens een wandelingetje de kinderen van Bed and Breakfast gasten op de trampoline of op de skelters te zien spelen. Landgoed Rijckholt is een plek waar drie generaties zich van jong tot oud thuis voelen.

het-dorp-2